fbpx

Har du litt for mange "hatter" og utfordringer med å prioritere?

Bestille en coaching pakke hos DL klubben!
Vi guider deg gjennom prosessen for å finne ut hva som gir akkurat DEG en meningsfull arbeidshverdag!

En coaching pakke hos DL klubben gir deg svar på hva DU skal gjøre og hvordan DU skal prioritere for å nå målene, samtidig som du har en interessant og meningsfull arbeidshverdag. Vi tar utgangspunkt i tre ting når vi jobber i prosess med våre kunder.

Mikrobedrift

Som daglig leder i en Mikrobedrift har du "mange hatter" og skal sjonglere mange forskjellige oppgaver gjennom en arbeidshverdag. Ikke alle oppgaver faller like naturlig for deg å gjøre.

Du er ofte alene om disse oppgavene og har ikke "ekspertene" de som jobber i store organisasjoner har, rundt deg.

Atferedsprofil

Alle mennesker har sin unike atferdsprofil. Vi sier ofte at vi har noen sterke og noen mindre sterke atferdsmuskler. 

Det er kombinasjonen av de atferdsmusklene vi bruker i hverdagen og vår individuelle styrke på disse, som påvirker vårt energi nivå. 

Styrken på dine atferdsmuskler bestemmer hvilke oppgaver som tapper deg for energi og hvilke oppgaver som fyller deg med energi.

 

Forretningsmodell

En forretningsmodell er en salgs skisse over bedriften din. Litt på samme måte som vi må ha en skisse over huset før det kan bygges.

Alle bedrifter bør ha en forretningsmodell!

Om du har en god forretningsmodell er det enklere å ta de riktige veivalgene, og du vil også lettere kunne "gå tilbake" og se hvor det var du valgte feil vei om alt ikke går slik du hadde tenkt.


Finn dine "påfyllsknapper"

 "Påfyllsknapper" - vi synes det er et så fint ord! 

Gjennom denne prosessen vil DU finne dine "påfyllsknapper" i jobbhverdagen.

Vit at du er på rett vei

En god forretningsmodell og bevissthet rundt egen atferdsprofil gir deg ikke bare påfyll og struktur, det gir deg og en visshet om at du er på rett vei mot ditt mål.

Få struktur på hverdagen

Ved hjelp av en god forretningsmodell, gode verktøy og en bevissthet rundt både atferd og forretningsmodell vil du skape en helt annen struktur på jobbhverdagen.

Hva får du?

Denne prosessen  går over tre trinn

01.

Trinn 1: Atferdsanalyse

  • Når du booker coachingpakken vil du få en mail med en link til en arferdsanalyse.
  • Denne atferdsanalysen er situasjonsbestemt og vil gi deg svar på dine atferdsmuskler i rollen som daglig leder i din lille mikrobedrift.
  • Etter at du har svart på spørsmålene i analysen får du en profilrapport og en time med gjennomgang av rapporten. Dette vil være grunnlaget for den videre jobbingen sammen.

02.

Trinn 2: Forretningsmodell

  • Du får tilgang til minikurset "Forretningsmodell" inne i medlemsportalen til DL klubben.
  • Basert på denne minikurset sakl du skissere opp forretningsmodellen for din bedrift så langt du klarer.
  • Vi tar en felles gjennomgang av modellen på første time

03.

Trinn 3: Individuell oppfølging

  • 5 timer individuelle coaching. 
  • Hver time varer fra 0,5 til 1,5 timer
  • Tilgang til "arbeidstavle" i Trello der det ligger verktøy og referat fra hver time.
  • Tilgang til alle ressurser i DL klubben. Inkludert malverk og budsjettverktøy.

Ja, jeg vil bestille en coaching pakke!

PS! 
Trenger du mer informasjon om hvordan vi kan jobbe sammen er det bare å ta kontakt. Jeg er tilgjengelig for en samtale med deg!

Litt om coachen, Trude Emaus

Trude er utdannet siviløkonom med en master i økonomistyring. Hun har også en master i NLP (Nevro Liguistic Programming) og er sertifisert trener i Persolog Personfaktormodell.

Trude har lang erfaring som både HR sjef, økonomisjef, daglig leder og forretningsutvikler i forskjellige selskaper. Hun har startet og drevet sin egen lille business tre ganger og har kontroll på hva som kreves av myndighetene for å drive egen business i Norge.

Gjennom flere år som leder i et mikroselskap, og som veileder, coach og kursholder for småbedrifter og gründere, vet hun hvor skoen trykker og hva som skal til for å få kontroll og ikke minst sluttføre alle ideene og prosjektene.

Dette sier noen av Trude's kunder:

Noen timer med inspirasjon fra deg Trude sitter igjen i veggene!

En motivator som får det beste fram i folk, fokuserer på det som er viktig i det å drive bedrift,

Tanken med alltid å snu det negative om til positivt er ikke alltid like lett, men med ditt engasjement blir det lettere.

Elisabeth Øyen - Øyens Hjemmebakeri as
Tusen takk for en kjempefin dag, Trude!

Jeg reiser hjem med ro, trygghet og optimisme. Det å få oppsummert så mye av bedriften på en dag som jeg gjorde med deg har vært veldig fint og utrolig nyttig! Jeg likte så godt den helhetlige oversikten du har når det gjelder å drive business. Både den økonomiske delen og oversikten over ressursbruk var veldig fint!

Bente Josefsen - Frisk uten sukker as
Trude forsto umiddelbart hva jeg sto i, og hjalp meg å ta det viktigste først!

Jeg driver lokalmatbedriften Bonden Sylte sammen med mannen min hjemme på gården. Så selvsagt lager vi Fru Syltes julesylte blant mange produkter med råvarer fra gris som går ute på fjellet om sommeren. I tillegg har vi også kjøtt og skinn fra Boergeiter. Jeg kontaktet Trude fordi livet gjorde en sving, så jeg måtte i en prosess for fremtiden til Bonden Sylte. Trude forstod umiddelbart hva jeg stod i, og hjalp meg å ta det viktigste først. Hun så det menneskelige aspektet, noe som var viktig for meg. I tillegg er hun så god på å se løsninger som er gode for min bedrift, både økonomisk og markedsmessig. Hun er også dyktig på regnskap og regelverk. Hun hjalp oss blant annet med beregninger for utleiepris av våre lokaler. For Bonden Sylte har det vært en stor fordel å ha Trude som støttespiller og rådgiver når vi nå jobber for å finne nye drivere av vår bedrift. Hun er en allsidig og dyktig sparringspartner med beina på jorda. Jeg vil anbefale henne på det sterkeste. 

GUNHILD W. SYLTE - BONDEN SYLTE


100% Fornøyd-garanti.

Om du ikke er fornøyd med utbytte du får av vår prosess sammen, kan du når som helst avbryte og få pengene for prosessen tilbake.


Avlyser du prosessen må du uansett dekke kostnadene med selve analysen og profilrapporten som er på NOK 1900,-.